Kliknite na sliku da zatvorite ovaj prozor

Monday, July 18, 2016

Mislite da ne postoji izbor za Miss Jugoslavije? Postoji, samo se drugačije zove...


Dvadesetogodišnja Monika Pavić iz Kiseljaka (BiH) nova je Miss Adriatic Europe. Mlada studentica Fakulteta političkih znanosti osvojila je titulu najljepše na izboru koji se već 15. godinu održava u rogozničkoj Marini Frapa. Ondje su se natjecale djevojke iz deset zemlja: Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Srbije, Makedonije, Grčke, Italije, Slovenije, Švicarske i Austrije.


O najljepšoj je odlučivao žiri u sastavu: Amela Radan - vlasnica Fashion Week Sarajeva, Sara Mitić, prošlogodišnja Miss Adriatic Europe, Kristina Lumbar - Top Model Hrvatske, glazbenik Tiho Orlić, te Nenad Žigić, hotelijer iz Sv. Martina na Muri.

Nova misica govori tri engleski, njemački i talijanski jezik, a hobi su joj latinoamerički plesovi. Monikina prva pratilja je Nikolina Buzov iz Splita, a druga Svetlana Krivokapić iz Herceg-Novog.
Titulu Miss elegancije ponijela je Violeta Lučeska iz Prilepa, a titulu Miss fotogeničnosti Ivana Miljuš iz Rapca. Miss šarma postala je Klara Tadić iz Splita, dok je titulu Miss Marina Frapa osvojila Zerina Špago iz Sarajeva.

U bogatom glazbenom programu nastupali su Igor Cukrov, Albina Grčić, Nera Ban, Ivana Orlić, Boris Krivec, Mirela Čobrnić i plesni studio Dolce Vita. Posjetitelje su kroz spektakl vodili Tina Katanić i Denis Šabić.








No comments:

Post a Comment